ISSN 1651-6737

den 19 maj 2003

  Peter tycker att Alexander Bard borde skriva på nätet. Det vore kanske roligt att läsa vad han skriver.

Jag har talat om för två personer (Cattis borträknad) att jag skriver på nätet (här) och jag vet att ytterligare en kompis känner till det. Det jag skriver om är sådant jag tänker på. Det jag tänker på är också ofta sådant jag diskuterar med familj och vänner.

Om jag sammanförde dessa två världar, skrivet och pratat, är jag rädd att många skulle tycka att jag upprepade mig mycket. Nu kan jag prata om något jag redan har skrivit om och få andras synpunkter på det som om det vore något nytt. Ifall jag trodde att det fanns en risk att de redan har läst det skulle jag inte ta upp det igen.

En annan aspekt är att jag faktiskt inte skriver för andra, utan i första hand för mig själv. På ungefär samma sätt som med dagböcker behöver inte det jag skriver här en publik.

Vem vet, Alexander Bard skriver kanske redan på nätet. Vore jag han skulle jag nog kunna tänka mig att skriva under pseudonym. Värdet av hans varumärke skulle kunna urvattnas om han var "för lättillgänglig".

En person jag skulle vilja läsa texter av på nätet, är Anders Lotsson på Computer Sweden. Ofta när jag hittar särskilt intressanta artiklar ser jag att det är han som har skrivit eller översatt dem.

 

May 2003
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Apr   Jun


Läsning
I läshögen
Lästa böcker 2002
Lästa böcker 2003
Lästa böcker 2004
Läsvärda böcker
Texter

Mer...
Böcker och läsning
Emmy
Familj
Handikapp
- ADHD/ADD
- Asperger
- Dyslexi
Idéer
Kreativitet
Kunskapshantering
Lärdomar
Marknadsföring
Personlig utveckling
Snabbläsning
Strategi
Studieteknik


Click to see the XML version of this web page.