ISSN 1651-6737

den 4 juli 2003

  Inte jag.

I onsdags fick vi besök av en man från Posten. Han sa att han skulle hämta paketet som jag skulle skicka till Holland. Ungefär följande samtal följde:

Jag: - Jaha, vilket paket är det?

Postmannen: - Paketet som ska till Holland.

Eftersom jag inte hade några paket som skulle vare sig till Holland eller någon annanstans förklarade jag det.

Postmannen: - Nehej, har du inte beställt det av N N på posten?

Jag: - Nej, jag har inte beställt hämtning av något paket och jag känner inte igen N N. Står det något om vad paketet skulle innehålla?

Postmannen: - Vi kör paket. Vi bryr oss inte om vad det är i dem.

Postmannen: - Okej, jag förstår, men jag har inte beställt hämtning av något paket. Tyvärr kan jag nog inte hjälpa dig.

Postmannen: - Då får jag annullera beställningen.

Jag: - Ja, jag är ledsen att jag inte kan vara till mer hjälp.

Postmannen: - Okej. Hej då.

Jag: - Hej.

Någon måste av misstag ha beställt en pakethämtning i mitt namn och med min adress.

I går fick jag ett meddelande på min mobiltelefonsvarare. Det löd ungefär så här:

Ja hejsan, N N heter jag. Det stod en lapp här att du har gjort en buckla på min bil. Jag vore tacksam om du ville ringa upp så fort som möjligt. Antingen kan du ringa på det här numret eller också på 123456789 i kväll. Hej.

Jag körde inte bil på dagen i går. Då satt jag på jobbet. I morse ringde jag upp damen som hade lämnat meddelandet. Hon sa att hon hade hittat lappen på sin bil utanför huset där hon bor. Hon hade lämnat bilen en timme och fann lappen när hon kom ut. Meddelandet var skrivet på papper från en järnhandel i närheten och händelsen utspelade sig i innerstan. Jag förklarade att jag inte hade skrivit lappen och att jag inte hade kört på någon bil i går. Innan vi lade på gav jag henne mitt namn och telefonnummer så att hon kunde jämföra numret med det på lappen ifall det möjligen var ett misstag.

Ibland inträffar märkliga saker.

 

July 2003
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Jun   Aug


Läsning
I läshögen
Lästa böcker 2002
Lästa böcker 2003
Lästa böcker 2004
Läsvärda böcker
Texter

Mer...
Böcker och läsning
Emmy
Familj
Handikapp
- ADHD/ADD
- Asperger
- Dyslexi
Idéer
Kreativitet
Kunskapshantering
Lärdomar
Marknadsföring
Personlig utveckling
Snabbläsning
Strategi
Studieteknik


Click to see the XML version of this web page.