ISSN 1651-6737

den 11 juli 2003

  Graffiti.

En fil med namnet EmmyGraffiti1.jpgI dag har Emmy roat sig med möbel- och väggmålning. På sängen har hon fyllt i ett utfräst mönster som finns på huvudgaveln. På väggen har hon fyllt i schablonerna som Cattis har målat och hon har även kompletterat med några egna konstverk. Bokhyllan har fått en världskarta eller något liknande ritat på ena gaveln.

En fil med namnet EmmyGraffiti2.jpgJag vet inte vad det är för penna hon har använt. Det går inte bort med papper och vatten i alla fall. Jag misstänker att det är någon vattenfast penna som Cattis har "tillhandahållit". Den är säkert arkivbeständig också. Emmy gör ingenting halvdant.

En fil med namnet EmmyNagelmalning.jpgHon verkar ha gjort sig redo för halloween i god tid. Naglarna är vackert svartmålade. En del gick bort när hon badade, men inte värre än att det går att fylla i igen.

 

  NaDa version0.5 har släppts. Det lär visst fungera på mobiltelefoner också.

Welcome to NaDa - NaDadoes nothing for everybody

 

  Från och med i morgon börjar EU:s regler för livsmedel att gälla i Sverige.Livsmedelsverkets gamla regler kommer i fortsättningen endast att gälla ostoch mjölk.

I Svenska Dagbladet finns deti dag två artiklar om detta. I den enabeskrivs de nya reglerna översiktligt och de risker vi konsumenter löper attlåta oss luras av marknadsföring. I den andra gesnågra exempel på produkter som redan i dag befinner sig i gränslandet förvad som är "snyggt".

För egen del skulle jag värdesätta det företag som isin marknadsföring förklarar hur man kan luras och hur de själva lever upptill de krav man bör ställa på sina livsmedel. Jag tror att sådana företaghar mycket att vinna. Kvalitet vinner alltid i slutet, inbillar jagmig.

Skyddmot matfusk slopas

Smartaförpackningar vilseleder konsumenten

 

July 2003
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Jun   Aug


Läsning
I läshögen
Lästa böcker 2002
Lästa böcker 2003
Lästa böcker 2004
Läsvärda böcker
Texter

Mer...
Böcker och läsning
Emmy
Familj
Handikapp
- ADHD/ADD
- Asperger
- Dyslexi
Idéer
Kreativitet
Kunskapshantering
Lärdomar
Marknadsföring
Personlig utveckling
Snabbläsning
Strategi
Studieteknik


Click to see the XML version of this web page.