ISSN 1651-6737

den 7 maj 2003

  

Jag: - Emmy, nu slutar du att kasta saker och vara dum mot Joey!

Emmy: - Men, det var Joey som kastade tillbaka!

 

  Det verkar som om det finns möjlighet att skriva till flera webbloggar via e-post i Radio.

Gång på gång blir jag imponerad av vad det klarar. När det inte finns en färdig funktion är det ofta någon som bygger en som vem som helst kan använda. Det finns ett helt utvecklingsverktyg inbyggt i det.

 

  För några år sedan registrerade jag Bokstavsklubben.com. Avsikten var att försöka bygga upp en plats för information om och diskussion kring bokstavshandikapp. Hittills har inte tiden räckt till riktigt. Nu funderar jag på att göra det i format som en webblogg kompletterad med ett diskussionsforum.

Många som är intresserade av bokstavshandikapp verkar uppleva samma problem med att hitta rätt information, någon att ställa frågor till eller utbyta tankar med. Dessutom har alla lite olika erfarenheter. Även den som har många frågor själv kan sitta inne med svaren på andras frågor.

Det borde finnas utrymme för en sådan plats. Det finns en del information på nätet, men ingen plats som innehåller allt det jag vill se.

Hur jag ska lösa det tekniskt vet jag inte riktigt. Det går att köra flera webbloggar i Radio, men jag kan tänka mig att det lätt blir rörigt att administrera det. Dessutom vet jag inte om det går att skicka e-post till flera webbloggar med Radio.

 

May 2003
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Apr   Jun


Läsning
I läshögen
Lästa böcker 2002
Lästa böcker 2003
Lästa böcker 2004
Läsvärda böcker
Texter

Mer...
Böcker och läsning
Emmy
Familj
Handikapp
- ADHD/ADD
- Asperger
- Dyslexi
Idéer
Kreativitet
Kunskapshantering
Lärdomar
Marknadsföring
Personlig utveckling
Snabbläsning
Strategi
Studieteknik


Click to see the XML version of this web page.